2121210346 6958873102, 6940654062 Βέροιας 14, Ζεφύρι, Αθήνα nikostolioss@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ | Μοναστηριακά Τραπέζια Ζεφύρι Αττικής - Συντήρηση & Επιδιόρθωση Επίπλων


Τα μοναστηριακά τραπέζια αποτελούν μια όμορφη και ξεχωριστή λύση για την τραπεζαρία αλλά και την βεράντα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Προσδίδουν ένα κομψό και μοναδικό ύφος στο χώρο σας ενώ ξεχωρίζουν για την υψηλή αντοχή τους στο χρόνο. 

Η επιχείρησή μας “ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Ζεφύρι, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο και έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο αριθμό από μοναστηριακά τραπέζια, μπορεί να δημιουργήσει το μοναστηριακό τραπέζι της αρεσκείας σας.
 
 

 


 

 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

μοναστηριακά τραπέζια, με το ξύλο της αρεσκείας σας και στις διαστάσεις που το χρειάζεστε, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συνδυασμού με μεταλλικά στοιχεία. Παράλληλα, μπορούμε να δημιουργήσουμε καθίσματα - παγκάκια καθώς και τραπεζάκια σαλονιού στο ίδιο ύφος.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να καταλήξουμε στο ιδανικό μοναστηριακό τραπέζι για τον χώρο σας. Μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία μοναστηριακών τραπεζιών καθώς και την αποστολή τους στο χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Ελλάδα.