2121210346 6958873102, 6940654062 Βέροιας 14, Ζεφύρι, Αθήνα nikostolioss@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ | Μοναστηριακά Τραπέζια Αθήνα Αττικής - Συντήρηση & Επιδιόρθωση Επίπλων


Εάν έχετε φθαρμένα έπιπλα τα οποία όμως δεν θέλετε να αποχωριστείτε, η επιχείρησή μας “ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να αναλάβει την συντήρηση, την επισκευή και την επιδιόρθωση τους, προσφέροντάς σας μοναδικά αποτελέσματα άμεσα και οικονομικά.

Η μετατροπή του παλιού σας επίπλου σε κάτι εντελώς καινούριο είναι για μας πρόκληση και βάζουμε πάντα τα δυνατά μας να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.
 
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Συντήρηση 
  Επισκευή
  Αναπαλαίωση
  Λούστρα
 
ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Τραπεζαρίες
  Τραπεζάκια Σαλονιού
  Μπουφέδες
  Έπιπλα Τηλεόρασης
  Σύνθετα
 
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε επάξια σε οποιαδήποτε επιδιόρθωση - επισκευή χρειάζεται προκειμένου τα έπιπλά σας να μοιάζουν σαν καινούργια.

Σε όλες τις εργασίες μας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα που θα σας παραδώσουμε θα αντέξει στο χρόνο και στην καθημερινή χρήση.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να καταλήξουμε στο ιδανικό μοναστηριακό τραπέζι για τον χώρο σας. Μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία μοναστηριακών τραπεζιών καθώς και την αποστολή τους στο χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Ελλάδα.